Uitgeverij

Kaazz maakt reeds sinds 2007 diverse online magazines waarmee diverse doelgroepen op de meest effectieve manier worden bereikt.

Het overgrote deel van wat we doen op internet ontstaat vanuit een informatie- of communicatiebehoefte. Een goede (mobiele) website of app is erop gericht om de bezoeker zo snel mogelijk informatie te laten vinden.

De online magazines die wij maken zijn overduidelijk van een andere aard: zonder specifiek doel neem je de tijd om onze magazines te lezen en laat je de informatie ‘tot je komen’. De leesintensiteit van onze magazines is daardoor veel hoger dan bij welk ander medium dan ook.

Maar de tijd die de lezer heeft is echter beperkt. Dus zijn we kritisch en publiceren uitsluitend content waarover is nagedacht. Onze magazines zijn niet gebonden aan oplage of verschijningsdata. Nee, wij publiceren dagelijks het actuele nieuws waar onze lezers bij betrokken zijn!

Onze HTML-magazines zijn met dezelfde technieken als ‘normale’ websites gemaakt. Ze zijn volledig responsive zodat ze op alle platforms zijn te lezen, zonder gebruik te maken van externe software. Ze kunnen makkelijk worden gelezen op telefoons, tablets, maar ook op andere apparaten, zoals laptops en desktops en zijn daardoor overal vindbaar.

Wij bieden onze magazines gratis aan de lezer. Hierdoor is onze doelgroep veel groter dan bij bv print. En natuurlijk belasten wij het milieu veel minder, we gebruiken immers geen dode bomen!

Wil je zelf ook een (bedrijfs)magazine publiceren op basis van onze kennis en kunde, neem dan contact met ons op!